Sociálne siete

ÚVOD SLIDER

Apple pozastavuje prácu na Vision Pro a namiesto toho sa zameriava na vydanie lacnejšej verzie Vision budúci rok

Zverejnené:

Upravené: 19. júna 2024 o 17:09

219

Zdroj: Newsbook.com

REKLAMA

Globalnews

The Information uvádza, že Apple v súčasnosti pracuje na lacnejšej verzii náhlavnej súpravy Vision Pro, ktorá by sa mala dostať na trh budúci rok. Zároveň sa odložili práce na druhej generácii Vision Pro.

A hoci nie je jasné, koľko bude lacnejší model Vision Pro stáť, akákoľvek cena pod 3 500 dolárov už bude vyzerať konkurencieschopnejšie. Podľa dostupných informácií bude cena zariadenia približne 1500 dolárov – približne rovnaká ako cena špičkového iPhone. Je bližšie k spoločnosti Meta a jej headsetom Quest.

Mimochodom, len minulý týždeň Apple uviedol, že Vision Pro je teraz k dispozícii v ôsmich nových krajinách a tiež oznámil aktualizáciu visionOS 2.

V informáciách sa uvádza, že spoločnosť Apple môže v určitom okamihu obnoviť prácu na druhej generácii špičkovej technológie Vision Pro. Stratégia spoločnosti sa však teraz zmenila.

Za posledný rok sa počet zamestnancov pracujúcich na novej Vision Pro postupne znižoval, pretože pozornosť sa presunula na lacnejší model. Apple hľadá spôsoby, ako znížiť náklady na zariadenie, ako aj opraviť niektoré nedostatky.

Najmä preto, aby bola náhlavná súprava ľahšia, na čo sa mnohí používatelia sťažovali.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA