Sociálne siete

ÚVOD SLIDER

Harrisová súhlasí s Trumpovými pravidlami debaty

Zverejnené:

Upravené: 5. septembra 2024 o 10:53

158

Zdroj: Newsbook.com

REKLAMA

Globalnews

Ústredie americkej prezidentskej kandidátky za Demokratickú stranu Kamaly Harrisovej prijalo pravidlá debaty republikána Donalda Trumpa vrátane vypnutia mikrofónu, keď oponent hovorí.

Informovalo o tom Reuters s odvolaním sa na zdroje oboznámené s touto záležitosťou.

Pôjde o prvú debatu medzi Trumpom a Harrisovou, ktorá sa stala demokratickou kandidátkou namiesto prezidenta Joea Bidena.

Zdroj, ktorý odmietol byť menovaný, uviedol, že Harrisovej kampaň stále dúfa v moment, keď ABC News, ktorá bude hostiť debatu 10. septembra, bude nútená vypnúť mikrofóny a umožniť kandidátom reagovať.

Vzostup Harrisovej na vrchol zoznamu demokratov vyburcoval demokratickú kampaň, ktorá mala pochybnosti o Bidenových šanciach.

Prieskumy verejnej mienky ukázali, že Trump má náskok pred Bidenom, a to aj v kľúčových štátoch, ale Harrisová odvtedy v niektorých celoštátnych prieskumoch verejnej mienky predbehla republikánskeho prezidentského kandidáta.

Cez víkend Harrisová vyzvala Trumpa, aby s ňou debatoval a aby ich mikrofóny boli počas celého podujatia zapnuté.

Takzvané „horúce mikrofóny“ môžu pomôcť alebo ublížiť politickým kandidátom tým, že zachytia komentáre, ktoré niekedy nie sú určené pre verejnosť. Stlmené mikrofóny tiež bránia diskutujúcim prerušovať súpera.

Demokratický kandidát na viceprezidenta Tim Walz a republikánsky kandidát na viceprezidenta J.D. Vance sa tiež dohodli na diskusii 1. októbra na CBS News.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA