Sociálne siete

DOMOV

Miroslava M. odsúdil súd na vyše 11 rokov za mrežami, do väzenia sa zrejme však nevráti

Zverejnené:

Upravené: 23. januára 2022 o 22:08

929

Zdroj: Facebook

REKLAMA

GLOBALNEWS

Miroslav Maslák, ktorý je považovaný za postrach Považia, si vypočul rozsudok pre trestné činy ešte z rokov 2002 až 2007.

So svojimi kumpánmi údajne podpálili niekoľko desiatok osobných áut, vypálili prevádzky či vydierali podnikateľov. V piatok sa ako posledný zo štvorice obžalovaných dozvedel verdikt.

Chcete, aby vašu zásielku pošta doručila do Vianoc? Toto sú posledné termíny!

Sirény, prísne bezpečnostné opatrenia, ozbrojení kukláči. To je obraz, ktorý sa neodmysliteľne spája s Miroslavom Maslákom. Po odpykaní väčšiny z desaťročného trestu, ktorý dostal v Česku, chodí v súčasnosti na súd už ako slobodný človek.

Na predchádzajúcom pojednávaní sa priznal, a tak sa čakalo už len na verdikt. Trestná sadzba v jeho prípade bola 20 až 25 rokov.

„Súd mu ukladá súhrnný trest odňatia slobody v trvaní jedenásť rokov, šesť mesiacov a jeden deň,“ vyhlásil sudca Okresného súdu v Trenčíne. Miroslav Maslák bol v minulosti sedemkrát súdne trestaný a aktuálny verdikt napovedá tomu, že sa za mreže už nevráti.

Ak by sa nepriznal, museli by vypočuť asi 130 ľudí, z toho 20 znalcov. Rozhodnutie ešte nie je právoplatné, obidve strany si ponechali zákonnú lehotu na rozmyslenie.

Vláda schválila nové opatrenia, takto budeme od dnes fungovať

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA