Sociálne siete

Zaujímavosti

Tento Cadillac Escalade je pripravený na apokalypsu

Zverejnené:

Upravené: 22. októbra 2022 o 13:26

1241

zdroj: YouTube

REKLAMA

GLOBALNEWS

Najnovší výtvor kalifornského staviteľa nákladných automobilov na zákazku Rezvaniho využíva Escalade a mení ho na futuristické vojenské vozidlo, ktoré vyzerá takmer ako nákladné auto „Warthog“ z videohry Halo.

„Cieľom bolo umiestniť na príjazdové cesty ľudí koncepčné vozidlo z vedecko-fantastickej videohry,“ povedal pre Fox News Ferris Rezvani, generálny riaditeľ spoločnosti Rezvani.

Cena osobného bezpečnostného vozidla začína na 249 000 dolároch, ale akonáhle sa k nemu pridá vojenský balíček (pancierovanie), systémy nočného videnia, priestor na pušky, sada na hustenie a vypúšťanie pneumatík a masívny preplňovaný motor V8 – cena sa vyšplhá na pol milióna dolárov.

Podrobnejší pohľad na príplatkový vojenský balíček za 95 000 dolárov odhaľuje „pancierovanú karosériu a ochranu podvozku proti výbušninám, nepriestrelné sklá, pneumatiky run-flat, odolné odpruženie, oceľový predný nárazník schopný baranenia, elektromagnetickú pulznú ochranu jeho elektrických systémov masky a sadu nepriestrelných viest tam, kde sú legálne,“ uviedol Fox News.

Nemecko o krok bližšie pomôcť. Poslanci schválili 200 miliárd eur na reguláciu cien

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA