Sociálne siete

Zaujímavosti

Kendall a Kylie z klanu Kardashian-Jenner vytvorili ďalšiu kolekciu batohov a kabeliek

Či už sestry Kardashianove alebo Jennerove, oba klany sa vedia pohybovať v módnom biznise.

Zverejnené:

Upravené: 4. júna 2021 o 8:17

1927

kendall kylie deichmann jl
Kendall a Kylie, zdroj: Deichmann

REKLAMA

BRATISLAVA – Sleduje módu a zároveň sociálne siete? Zaujímate sa o to, čo sa deje v tomto smere za „veľkou mlákou“?  Tak potom ste si už pravdepodobne všimli duo Kendall & Kylie. Sestry patria do slávnej rodiny Kardashian – Jenner, majú i vlastnú reality šou, za sebou mnohé škandály a plnia si svoje sny ďalej. Rozbehli biznis s vlastnou módnou značkou.

Prečo sú  dievčatá z tohto klanu také slávne? Rodinu Kardashian preslávili najmä rôzne škandály a vzťahy so známymi ľuďmi, napríklad aj priateľstvo ich sestry Kim s Paris Hilton alebo jej manželstvo s Keyne Westom. Popularitu konkrétne Kendall a Kylie však odštartovala televízna reality šou Keeping Up with the Kardashians (KUWTK) – v nej sledujete, ako žije slávna rodina Kardashian – Jenner. Séria mala premiéru 14. októbra 2007, trvala 20 sezón a stala sa jedným z najdlhšie vysielaných televíznych seriálov v USA. Finálna sezóna mala premiéru len nedávno, 18. marca 2021. Napriek mnohej kritike a negatívnym hodnoteniam si program KUWTK získal vysoké hodnotenia sledovanosti a zabezpečil gigantický nárast popularity a príjmov všetkých členov rodiny, výnimkou neboli ani Kendall a Kylie.

Aktuálne patria sestry Jennerové k najkrajším a najbohatším ženám na svete.  Dnes 23-ročná Kylie si už vo svojich sedemnástich rokoch kúpila dom za 2,7 milióna dolárov. Ten má päť spální a kúpeľní. Čo sa týka staršej Kendall (25), tá si kúpila svoj „domček“ o ešte o rok skôr a je o niečo skromnejší, než ten Kylie. Stál totiž 1,4 milióna dolárov a má len dve spálne a dve kúpeľne.

Flashnews   KendallKylie SK

Zdroj: Deichmann

Deichmann    CZ  Kc SK   EUR

Zdroj: Deichmann

Móda ich živí
Deichmann    CZ  Kc SK   EUR

Zdroj: Deichmann

Obe sestry sa živia prevažne modelingom a spoluprácami s rôznymi firmami a značkami v rámci ich vlastných sociálnych sietí. Patria medzi najvplyvnejšie osoby módneho sveta, čo využili aj vo svojom vlastnom biznise. Aktuálne vytvorili ďalšiu exkluzívnu kolekciu kabeliek pre európsku sieť obuvi a doplnkov DEICHMANN. Odrážajú najnovšie módne trendy na jar a leto 2021 a spolupráca bola založená na tom, aby si štýlové doplnky mohli dovoliť všetky dievčatá a ženy, bez ohľadu na spoločenský status a príjem.

Malé kabelky cez rameno, elegantné spoločenské kabelky, štýlové ruksaky alebo praktická shopperka na každý deň. Modely z novej kolekcie Kendall + Kylie sú šik a nadčasové a vďaka žiarivej striebornej, jemnej ružovej a klasickej čiernej farbe ich možno kombinovať s akýmkoľvek outfitom.

Pýtate sa, či ich dostať kúpiť aj na Slovensku? V obchodoch sú dostupné od jari tohto roka, dostať ich práve v spomínanej sieti obuvi.

Deichmann    CZ  Kc SK   EUR

Zdroj: Deichmann

 

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA