Sociálne siete

DOMOV

CHMELÁR: ,,Nikdy za môjho života nebol svet tak blízko vojne ako dnes“

Zverejnené:

Upravené: 23. decembra 2021 o 13:11

725

Zdroj: Facebook/Eduard Chmelár

REKLAMA

GLOBALNEWS

,,Toto varovanie som musel napísať pred sviatkami mieru. Nikdy za môjho života nebol svet tak blízko vojne ako dnes,“ napísal na svojej facebookovej stránke bývalý kandidát na prezidenta Eduard Chmelár.

,,Desivé je, že na politickej scéne nie sú vidieť žiadni mierotvorcovia a médiá sú tak rozzúrené, že keby im na tom záležalo, dávno by sme boli vo vojne s Ruskom,“ vyjadril sa Chmelár na sociálnej sieti Facebook.

„Blíži sa ďalšia búrka.“ WHO varuje pred šírením omikronu v Európe

,,Čo je nepochopiteľné na tom, že Moskva navrhuje demilitarizáciu oblasti, čo by nám všetkým pomohlo, ale hlúpo namietame, že naše zvrchované právo je tam rinčať zbraňami?!“ pokračoval.

,,Vojna je na spadnutie a my máme byť s americkými vojakmi rozmiestnenými na našom slovenskom území ich predsunutou základňou. Nedopustite to. Nenechajme si zničiť našu domovinu. Na ničom nezáleží viac ako na tomto. Urobme všetko, čo je v našich silách, aby sa tento scenár nenaplnil. Viete, že nie som nábožensky založený človek, ale dnes prvýkrát prosím: Daj Boh šťastia tejto Zemi,“ zakončil komentár Eduard Chmelár.

Putin telefonoval s Macronom a Scholzom, témou boli ruské vojská pri ukrajinských hraniciach

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA