Sociálne siete

DOMOV

Kúpalisko EKOIUVENTA je už otvorené, sezónu spustilo skôr

Zverejnené:

Upravené: 2. júla 2021 o 17:44

1145

EKOIUVENTA, zdroj: IUVENTA

REKLAMA

Tlačová správa

BRATISLAVA – Obľúbené kúpalisko v Starom Meste EKOIUVENTA, známe aj ako Mičurin, spustilo tohtoročnú sezónu s týždňovým predstihom. Informuje o tom aj ministerstvo školstva na svojej stránke.

Aké sú parametre bazéna a koľko ľudí môže naraz navštíviť tento areál? Bazén je dlhý 20 m a široký 7 m, hĺbka je 1,30 až 1,50 m a kapacitne uspokojí 150 návštevníkov. Vzhľadom na súčasné pandemické opatrenia je povolená kapacita na úrovni 50 %. Vstupné na kúpalisko zostáva oproti minulému roku nezmenené.

V prípade priaznivého počasia bude kúpalisko otvorené pre verejnosť každý deň v čase od 10:00 do 19:00 hod. až do 31. augusta 2021 (aj počas víkendov a štátnych sviatkov).

Pre návštevníkov budú k dispozícii nápojové a snack automaty, v ktorých je možné využiť aj platbu kartou.

Samozrejmosťou je bezbariérový prístup pre mamičky s kočíkmi. Pre najmenších návštevníkov je už tradične pripravené detské ihrisko a mini bazéniky. Na bezpečnosť budú dohliadať vyškolení plavčíci, ktorí v prípade potreby poskytnú kvalifikovanú prvú pomoc.

Okrem toho, každý druhý týždeň bude pre návštevníkov realizované premietanie filmov pre dospelých aj pre deti.

Dôležité oznamy a aktuálne informácie o návštevnosti bude pre vás IUVENTA každodenne aktualizovať na www.facebook.com/KupaliskoEkoiuventa.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA