Sociálne siete

DOMOV

V Banskej Bystrici sa muž podpálil po hádke s vlastnou ženou

Zverejnené:

Upravené: 21. júna 2022 o 8:12

754

Zdroj: Youtube screenshot

REKLAMA

Globalnews

Včera na strednom Slovensku sa po hádke s partnerkou na ulici polial benzínom a následne podpálil 42 ročný muž. Prípad sa stalo pred zariadením pre sociálne slabších v Banskej Bystrici, ľudskú fakľu sa snažili zahasiť vodou okoloidúci. Informoval o tom portál noviny.sk.

Partneri sa hádali pred banskobystrickým útulkom, kde žena so svojimi deťmi býva. „Videli sme, ako si chlap ide ľahnúť a obliať sa, videli sme ten oheň. Neviem, prečo to spravil, vraj pre ženu,“ tvrdia svedkovia šokujúcej udalosti.

Muž si zápalky aj benzín priniesol so sebou. Dôvod prečo sa dvojica hádala, ani ďalšie konanie muža, ktoré nasledovalo, si zatiaľ nevie nikto vysvetliť. Horiacemu mužovi pribehli na pomoc zamestnanci z neďalekej firmy a pokúšali sa ho uhasiť.

„Zacítili sme vôňu benzínu, hádali sa s manželkou. Ľudia začali kričať ‚Horí pomôžte!‘, my sme zobrali vodu a uhasili sme ho čím sa dalo,“ povedal jeden z pracovníkov.

Slovenská vláda rozhodla že Ukrajine daruje vojenský materiál v hodnote 21,6 milióna eur

Na miesto boli privolaný hasiči aj záchranná služba. Ťažko popálený muž bol ošetrený hneď na mieste. „Bola vyslaná ambulancia, po prvotnom ošetrení ho s popáleninami previezli do nemocnice v Banskej Bystrice,“ uviedol hlavný lekár operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby.

42-ročný muž je v mimoriadne vážnom stave, vrtuľník záchrannej služby ho podvečer previezol do popáleninového centra v Bratislave. Prípad sa odohral pred zariadením pre sociálne slabších v Banskej Bystrici, obyvatelia z neďalekých domov tvrdia, že muž, ktorý sa dnes podpálil, tam robil problémy už pred týždňom.

Zrejme partnerské nezhody však teraz vyvrcholili za dramatických okolností. „Polícia vec preverila a stanovila, že nejde o trestný čin ani priestupok, a preto to nateraz riešiť nebude,“ uzavrela hovorkyňa banskobystrickej políce.

NEHODA: Po zrážke autobusu a nákladiaku zostalo deväť zranených

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA