Sociálne siete

DOMOV

Akčné ženy na jeseň v Bratislave: III. ročník interaktívnej konferencie PRE ZDRAVIE ŽENY

Tretia októbrová sobota bude venovaná ženám, ich zdraviu, prevencii ako aj následnej zdravotnej starostlivosti. Rezervujte si preto dátum 16. 10. 2021. Tretí ročník interaktívnej konferencie Pre zdravie ženy prebehne fyzicky, v priestoroch hotela Park Inn by Radisson Danube, v Bratislave.

Zverejnené:

Upravené: 2. júla 2021 o 11:59

1126

PRE ZDRAVIE ŽENY v Košiciach, archívne foto. Zdroj: Akčné ženy

REKLAMA

BRATISLAVA – Zdravá žena = šťastná žena.To je hlavná myšlienka konferencie Pre zdravie ženy a v tomto duchu bude light motívom III. ročníka mentálne zdravie. „Pandémia priniesla do našich domácností množstvo nových situácií, museli sme si zvyknúť na to, že naše deti trávia celé dni na elektronických zariadeniach pri online vyučovaní. Viac času sme trávili s našimi blízkymi a to často vo vyhrotených situáciách, kedy sme si museli voliť medzi prácou, varením, upratovaním a pomáhaním deťom s úlohami,“ vysvetľuje Martina. „Hovoriť preto o mentálnom zdraví dospelých, ale aj našich detí, nám dáva veľký zmysel. Pozrieme sa naň z mnohých uhlov pohľadu a rozoberieme ho s viacerými odborníkmi z rôznych oblastí.“

Množstvo spíkrov, vyšetrení, ale aj cvičenia a ochutnávky.

Na konferencii Pre zdravie ženy stretnete množstvo spíkrov, v expo zóne sa predstavia zaujímavé značky z oblastí, ktoré súvisia so zdravím a zdravým životným štýlom, budete si môcť zacvičiť, absolvovať rozmanité vyšetrenia, ochutnať zdravé výrobky. A nebude chýbať ani talk show v závere eventu.

Celoročnú osvetu budú pomáhať šíriť influenceri, ktorí zdravým životným štýlom žijú.

„Veríme, že osveta o prevencii prinesie svoje “ovocie” ak bude komunikovaná pravidelne, počas celého roka. Preto sa veľmi tešíme, že sa do celoročnej kampane #prezdraviezeny zapojilo hneď viacero influencerov, ktorým je téma zdravého životného štýlu a prevencie blízka,“ približuje dlhodobé šírenie osvety prevencie zdravia spoluprácou s influencermi Martina.

Hybridný model ráta aj so zlou pandemickou situáciou.

IMG

Archívne foto. Zdroj: Akčné ženy

Event nabitý informáciami zo sveta zdravia, prevencie, zdravého životného štýlu a všetkého, čo so zdravím akokoľvek súvisí, korona nezastaví. V príprave je tentokrát jej hybridný model. Ten prinesie možnosť zúčastniť sa konferencie fyzicky v Bratislave, alebo si ho pozrieť v online priestore.

Obidva modely sme si už vyskúšali,“ hovorí organizátorka konferencie, Martina Novotná.

Prvý ročník našej interaktívnej konferencie prebehol v Košiciach, v  priestoroch Kulturparku a mal naozaj krásny úspech, s akým asi žiadna z nás vopred nerátala. Druhý ročník sme organizovali s obrovským nadšením, stopla nás ale korona a nebolo možné usporiadať ho fyzicky, hoci sme čakali takmer do poslednej chvíle, ako sa vyvinie pandemická situácia,“ opisuje organizáciu predošlých ročníkov Martina a dodáva, že „tentokrát sme preto stavili tak povediac na istotu. Hybridný model prinesie možnosť zúčastniť sa konferencie fyzicky, ale aj pozrieť si všetko v pohodlí domova.“

Nechajte sa nakaziť dobrou náladou!

Či už sa rozhodnete prísť osobne alebo budete konferenciu sledovať z vášho domova, isté je, že vás čaká množstvo pozitívnej energie a dobrej nálady v skvelej spoločnosti. Tak totiž vnímajú konferenciu Pre zdravie ženy účastníci jej uplynulých ročníkov.

Konferenciu PRE ZDRAVIE ŽENY organizuje portál Akčné ženy.

Vstupenky je možné si zakúpiť online v e-shope Akčné ženy.

super den

Archívne foto. Zdroj: Akčné ženy

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA