Sociálne siete

DOMOV

Maďarskí policajti naháňali ráno v Bratislave auto s migrantmi

Zverejnené:

Upravené: 11. januára 2022 o 16:43

324

Zdroj: Facebook / Polícia SR Bratislavský kraj

REKLAMA

Globalnews

Maďarská polícia prenasledovala dnes ráno unikajúce auto z Maďarska na Slovensko. Zastaviť sa im ho podarilo na Hodonínskej ulici v Bratislave. Ukrajinského vodiča, obmedzili na osobnej slobode. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

Polícia v prenasledovanom vozidle následne našla dvoch migrantov, ktorí hliadke uviedli, že pochádzajú z Turecka.

„Dnes krátko pred 7.30 h sme prijali od policajtov Maďarskej republiky informáciu o prenasledovaní unikajúceho motorového vozidla značky Škoda Octavia, ktoré prenasleduje hliadka maďarských policajtov. Vozidlo odmietlo zastaviť na opakované výzvy policajtov a smerovalo na územie Slovenska,“ priblížil policajný hovorca Michal Szeiff.

Ústavný súd nezrušil nosenie rúšok ani karanténu. Slovensko obletel nový hoax

Po prejdení hraničného priechodu Čunovo – Rajka vozidlo smerovalo do obce Rusovce, odkiaľ prešlo na diaľnicu D2 a mierilo do Malaciek. Pri Lamači vozidlo zišlo z diaľnice a následne bolo auto zastavené hliadkou Maďarskej polície na Hodonínskej ulici.

Maďarský policajti migrantov odovzdali do rúk cudzineckej polícii. Pri prenasledovaní unikajúceho vozidla sa nikto nezranil, pri zastavení auta boli poškodené zvodidlá na Hodonínskej ulici.

„Presná výška spôsobenej škody je v tomto prípade predmetom následného dokazovania,“ uzavrel hovorca.

MIČOVSKÝ ODCHÁDZA Z KLUBU OĽaNO: Hnutie stratilo jeho dôveru

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA