Sociálne siete

Šport

Vedenie NHL odložilo kvôli pandémickej situácii ďalších šesť zápasov

Zverejnené:

Upravené: 28. decembra 2021 o 12:05

1209

zdroj: Facebook

REKLAMA

GLOBALNEWS

Vedenie NHL odložilo kvôli pandémickej situácii ďalších šesť zápasov. V utorok sa neodohrajú zápasy medzi Chicago – Columbus, taktiež v stredu vypadnú z programu duely Winnipeg – Chicago, Toronto – Pittsburgh, Ottawa – Boston a Colorado – Dallas. 

Dallas nebude v piatok hosťovať ani odvetný duel s Coloradom. Elitná zámorská liga už musela presunúť termíny 70 duelov, rovnako ako v minulej sezóne, dočasne umožnila klubom rozšíriť dvadsaťtričlenný káder o ďalších maximálne šesť hokejistov.

NEŠŤASTIE: Len 18-ročný hokejista zomrel po silnom náraze do mantinelu

Ak niektorí hokejisti nemôžu nastúpiť kvôli opatreniam proti šíreniu covidu-19, majú tréneri rýchlo k dispozícii náhradu. Skupina hráčov z nižších líg s tímom trénuje, cestuje na zápasy a podrobuje sa aj pravidelnému testovaniu. Nové pravidlo má platiť minimálne do začiatku februára.

Posledný zápas NHL sa naposledy hral v utorok. Vedenie súťaže kvôli nepriaznivej epidemickej situácii od stredy vyhlásilo v tímoch predĺženú vianočnú prestávku. Hrať sa nebude ani dnes, keď malo byť na programe 14 zápasov, v utorok by sa liga mala znova rozbehnúť tromi duelmi.

Dallas, New York Islanders a Buffalo, medzi tým ohlásili ďalšie problémy s covidom, pričom sa nakazil aj hlavný tréner Don Granato.

Kvôli množstvu odložených zápasov zrušila NHL štart svojich hráčov na februárových olympijských hrách v Pekingu. V čase ich konania chce sklz dohnať.

V roku 2022 sa nevyhneme ani zdraženiu za dodávku tepla

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA