Sociálne siete

ZAHRANIČIE

VIDEO: Alec Baldwin sa v najnovšom rozhovore vyjadril, že nestlačil spúšť zbrane

Zverejnené:

Upravené: 2. decembra 2021 o 11:03

447

zdroj: YouTube

REKLAMA

GLOBALNEWS

Americký herec Alec Baldwin v rozhovore, ktorý odvysielala televízia ABC, povedal, že nestlačil spúšť na zbrani, ktorú držal pri natáčaní filmu Rust. 

Strela z tejto zbrane usmrtila kameramanku Halynu Hutchinsovú. Televízia vo štvrtok zverejnila ukážky z rozhovoru.

„Nestlačil som spúšť, nikdy by som nenamieril zbraň proti niekomu a stlačil spúšť. Nikdy,“ povedal herec, ktorý hral v snímke hlavnú rolu a bol aj jeho producentom.

Ide o prvý Baldwinov televízny rozhovor od 21. októbra, kedy sa nešťastie pri natáčaní westernu v Novom Mexiku stalo. Podľa vyšetrovateľov členovia filmového štábu Baldwinovi povedali, že nie je nebezpečné zaobchádzať so zbraňou. Vyšetrovatelia sa stále snažia zistiť, ako je možné, že v zbrani bol ostrý náboj.

Na otázku, ako sa ostrý náboj dostal na natáčanie, Baldwin odpovedal, že „nemá tušenie“„Ktosi do zbrane dal ostrý náboj, guľku, ktorá v tom mieste ani nemala čo robiť,“ povedal.

Podľa vyšetrovateľov pri natáčaní snímky Rust nebolo všetko v poriadku, čo sa týka zaobchádzania so zbraňami. Je podľa nich príliš skoro na to určiť, či v tomto prípade bude podaná žaloba kvôli neúmyselnému zastreleniu Hutchinsovej.

Súvisiace články:

Baldwin pri nakrúcaní strieľal bezdôvodne, tvrdí nová žaloba

Herec Alec Baldwin počas nakrúcania postrelil kameramanku. Tá zraneniam podľahla

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA