Sociálne siete

Knihy

Dokáže rozlúštiť otcovo temné tajomstvo?

Tretí diel série Sarah Geringënová.

Zverejnené:

Upravené: 8. mája 2021 o 10:45

529

Diabolsky ostrov
Zdroj: Ikar

REKLAMA

BRATISLAVA – Nicolas Beuglet je autor bestsellerov Výkrik a Komplot, ktorými si získal aj čitateľov na Slovensku. A teraz znova vystavuje svoju hlavnú hrdinku neľútostnej skúške a prichádza s ďalším napínavým príbehom, ktorý bravúrne spája skutočné historické udalosti s najnovšími vedeckými poznatkami. A bude to oveľa osobnejšie…

Je tu Diabolský ostrov.

Nikdy ste ani na okamih nezapochybovali, že viete všetko o človeku, ktorého poznáte celý život? Inšpektorka osloskej polície Sarah Geringënová na to nemala dôvod, kým nezačala vyšetrovať okolnosti šokujúcej smrti svojho otca.
Jeho telo našli v pracovni posypané bielym práškom, so zmrzačenými prstami a s tajomným kľúčom v žalúdku. Sarah sa po prepustení z väzenia, kam sa dostala po poslednom prípade, okamžite vydáva po stopách vraha.
Aké hrôzy bude musieť podstúpiť, aby rozlúštila otcovo temné tajomstvo?
Čo ak nebol tým, za koho sa dlhé roky vydával?

Diabolský ostrov je prekvapujúci a zručne napísaný. Štýl písania Nicolasa Beugleta vám sadne a budete si ho vychutnávať. Z temných lesov Nórska sa dostanete až na zľadovatené planiny Sibíri. A odvážite sa ísť na Diabolský ostrov?

Nicolas Beuglet je francúzsky spisovateľ a scenárista. Svoj prvý román Le premier crâne publikoval v roku 2011 pod pseudonymom Nicolas Sker. Pracoval aj na jeho seriálovej podobe.

Svoju druhú knihu z roku 2016, mrazivý triler Výkrik, vydal už pod svojím vlastným menom. Tento detektívny príbeh sa zaoberá zdanlivou samovraždou v psychiatrickej liečebni a je inšpirovaný skutočnými udalosťami. V slovenskom jazyku vyšli aj jeho ďalšie romány Komplot a Diabolský ostrov.

 

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA