Sociálne siete

ZAHRANIČIE

Rusi zaútočili na dve rafinérie, ostreľovali šesť regiónov Ukrajiny

Zverejnené:

Upravené: 25. apríla 2022 o 14:04

515

Zdroj: metajaunnews.com

REKLAMA

Globalnews

V noci 25. apríla v Dnepropetrovskej oblasti ruské jednotky ostreľovali Širokovskú komunitu z „hurikánov“, večer došlo k raketovému útoku na rafinériu a tepelnú elektráreň v Kremenchugu, došlo aj k útoku na rafinériu v Lysychansku, ostreľovanie pokračovalo v „horúcich“ bodoch.

V nedeľu večer v Poltavskom regióne zasiahlo ropnú rafinériu Kremenchug 9 rakiet. Zahynula jedna osoba, sedem bolo zranených. Všetky požiare sú lokalizované. Takmer všetky časti mesta sú bez teplej vody.

V Dnepropetrovskej oblasti bolo hlásených niekoľko leteckých poplachov za noc. O polnoci votrelci vystrelili z „hurikánov“ komunity Shirokovskaya, ktorá hraničí s regiónom Cherson. Nikto nebol zranený.

USA vyčlenia 713 miliónov dolárov na vojenskú pomoc pre Ukrajinu

Delostrelecké ostreľovanie extrémnych štvrtí Charkovskej oblasti pokračovalo v noci. Informácie o obetiach sa stále objasňujú, do rána je známe o jednej obeti.

V regióne na Veľkú noc počas dňa došlo k aktívnemu ostreľovaniu Ču-chuivu, Zolochova a osád okresov.

Počas dňa v regióne zahynuli dvaja ľudia, 11 bolo zranených.

Luhanská oblasť je pod silným ruským ohňom. Zhoreli tri výškové budovy a štyri súkromné domy. V dôsledku nepriateľskej paľby sa niekoľko áut, vrátane nákladných vozidiel, dostalo do nehody alebo začalo horieť.

Populárna šachová stránka chess.com bola zablokovaná ruskými úradmi kvôli podpore Ukrajiny

Ruská armáda sa po tretíkrát dostala do ropnej rafinérie v Lisichansku.

V Doneckom regióne husté ostreľovanie osád pozdĺž demarkačnej línie. Výsledkom bolo päť mŕtvych civilistov vrátane dvoch detí.

Od noci prebieha ostreľovanie v Maryinskaya, Toretskaya, neďaleko Avdiivka a Liman.

Ráno sú informácie o najmenej jednom mŕtvom a štyroch zranených civilistoch- v Limane, v dedinách Shandrigolovo a Srednee.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA