Sociálne siete

DOMOV

Obrovský požiar v Bratislave, horí sklad s pneumatikami. Dym je vidieť na kilometre

Zverejnené:

Upravené: 4. júna 2021 o 8:17

1554

n
Požiar skladu v Bratislave. Foto: Facebook/HaZÚ Bratislava

REKLAMA

BRATISLAVA – Hlavné mesto krátko popoludní zasiahol obrovský požiar. Hustý čierny dym sa šíril z Podunajských Biskupíc, malo by ísť o požiar pneumatík v  miestnom sklade.

K požiaru sa vyjadrili bratislavskí policajti na sociálnej sieti Facebook. „Krátko po 15.00 hod sme na linke 158 prijali informáciu o rozsiahlom požiari na Kazanskej ulici. Policajti bezodkladne hodnovernosť tejto informácie preverili a potvrdili,“ informovali na Facebooku bratislavskí policajti. Podľa nich a podľa doterajších informácii došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k požiaru budovy skladu, pravdepodobne s pneumatikami. Policajti na mieste usmerňujú a riadia premávku, evakuácia okolitých budov doposiaľ nariadená nebola.

Občanov v tejto súvislosti vyzývame, aby v prípade ak sa nachádzajú v blízkosti miesta požiaru, zvýšili svoju opatrnosť a pozornosť. Obyvateľov okolitých obytných domov vyzývame, aby si z dôvodu zamedzenia šírenia hustého dymu uzavreli okná. Akonáhle to bude možné, k prípadu poskytneme viac informácií,“ uzavrela polícia.

dym

Zdroj: FB/Polícia SR – Bratislavský kraj

poziar podunajske

Požiar v Podunajských Biskupiciach, zdroj: FB/Polícia SR

n

Foto: Facebook/HaZÚ Bratislava

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA