Sociálne siete

DOMOV

Tesla narazila do údržbárskeho vozidla na D2, zasahoval aj vrtuľník

Pri nehode došlo k zrážke osobného motorového vozidla a diaľničnej patroly, pričom vodič Tesly zostal zakliesnený vo vozidle.

Zverejnené:

Upravené: 4. júna 2021 o 8:12

1707

n
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj

REKLAMA

BRATISLAVA – Hasičský a záchranný zbor na sociálnej siete Facebook dnes informovali o vážnej dopravnej nehode na D2. „Hasiči z Malaciek zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na 21,5 kilometri na diaľnici D2 v smere na Kúty,“ informujú v stanovisku na Facebooku.

Pri nehode došlo podľa hasičov k zrážke osobného motorového vozidla a diaľničnej patroly, pričom vodič osobného automobilu zostal po náraze zakliesnený vo vozidle. Hasiči vyslobodili zakliesnenú osobu z auta a následne ju odovzdali do opatery Záchrannej zdravotnej služby a na havarovaných vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia.

„Zranená osoba bola posádkou Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby prevezená do nemocnice. Diaľnica D2 je v tomto úseku uzavretá,“ uzavreli hasiči.

K nehode sa vyjadrili aj policajti z Bratislavského kraja. „Pravdepodobnou príčinou dopravnej nehody bola skutočnosť, že vodič jazdiaci na osobnom motorovom vozidla zn. Tesla sa plne nevenoval jeho riadeniu v dôsledku čoho narazil do údržbárskeho vozidla patriaceho Národnej diaľničnej spoločnosti. Krajský dopravný inšpektorát KR PZ v Bratislave vyzýva všetkých vodičov, ak je to možné, aby sa tomuto úseku úplne vyhli alebo zvýšili opatrnosť pri prejazde týmto úsekom,“ píše sa v stanovisku polície na sociálnej sieti.

Premávka v smere do Bratislavy nie je aktuálne obmedzená. Od 18:15 hod je v smere do Českej republiky prejazdný jeden pruh.

n

Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA