Sociálne siete

DOMOV

Muž v Bratislave zaútočil na tínedžera pištoľou

Zverejnené:

Upravené: 25. januára 2022 o 11:20

651

Zdroj: Pixabay.com

REKLAMA

Globalnews

Bratislavská mestská polícia zadržala v piatok 20-ročného muža, ktorý zaútočil pištoľou na maloletého chlapca.

Pri zásahu bol použitý aj policajný služobný pes. Zadržaného páchateľa následne prevzala štátna polícia.

„Krátko po 20.30 h dobehol zranený tínedžer na stanicu útvaru zásahovej jednotky a kynológie. Hliadka mu ihneď privolala rýchlu zdravotnú pomoc, keďže mal silné krvácanie z hlavy po opakovaných úderoch pažbou pištole,“ priblížili policajti na sociálnej sieti.

Hliadka so služobným psom hneď smerovali do podniku, kde malo dôjsť k útoku. Páchateľa našli schovávať sa v podkroví domu, v ktorom je bar. Niekoľkokrát bol hliadkou vyzvaný, aby im ukázal ruky a ľahol si na zem.

Polícia vyšetruje smrť muža so strelným poranením pod Spišským hradom

„Keďže na výzvy nereagoval a bola veľká šanca, že zbraň, s ktorou už raz útočil, môže otočiť aj proti nim, rozhodli sa použiť služobného psa. Ten páchateľa udrel náhubkom do tváre a aj vďaka tomu sa mestským policajtom podarilo podozrivého zadržať,“ spresnila polícia.

Obvinený zo začiatku popieral, že by mal zbraň. Tú sa však policajti našli odhodenú pod schodmi do podkrovia. Pri prehliadke našli u muža aj jednu zo súčiastok do zbrane. Mestská polícia zabezpečila miesto činu a aj zbraň do príchodu technikov a po spísaní záznamu odovzdali podozrivého štátnym policajtom.

Nový zákon má skoncovať s parkovaním na chodníkoch. Mestá nie sú pripravené

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA