Sociálne siete

Zaujímavosti

Red Bull Pit Stop Challenge: Preteky s časom

Poslednú možnosť zapojiť sa do RED BULL PIT STOP CHALLENGE hrať o lístky na VEĽKÚ CENU máte tento víkend.

Zverejnené:

Upravené: 22. júla 2021 o 3:30

980

zdroj: Filip Nagy/Red Bull Media House

REKLAMA

Tlačová správa

BRATISLAVA – Red Bull Pit Stop Challenge končí svoju šnúru naprieč Slovenskom. Zostávajú ešte posledné dve zastávky – Štúrovo a Bratislava. Cez víkend máte jedinečnú šancu otestovať svoju rýchlosť pri prezutí pneumatík a vyšvihnúť sa tak na prvé miesto v rebríčku. Na víťazov hlavnej ceny čakajú lístky na preteky F1.

Voľné miesta už iba v Štúrove 

V sobotu 24. júla 2021 prebehne zastávka v Štúrove. Vašu šikovnosť a dokonalé tímové zladenie môžete predviesť na Ulici Sv. Štefana medzi 12:00 až 20:00 hod. Viac informácií o podujatí a registráciu nájdete na webe redbull.sk.

Finálnou zastávkou Red Bull Pit Stop Challenge bude naše hlavné mesto. Bratislavská registrácia je už síce naplnená, ale v nedeľu 25. júla 2021 od 10:00 do 18:00 hod. si stále môžete do Refinery Gallery prísť pozrieť model formuly Red Bull Racing tímu a nasať tak trocha F1 atmosféry.

Viac o RB7 na Slovensku a v Česku

Video s monopostom RB7 na Slovensku ste už asi postrehli. Ale videli ste aj 19-minútový pohľad do zákulisia natáčania tohto projektu? Zaujímavosti, rozhovory, rekordy, ale aj radosti či komplikácie. To všetko si môžete pozrieť v krátkom dokumente mapujúcom priebeh celého road tripu na Slovensk a v Česku.

Ďalšie F1 články, fotky, videá aj podcasty už nájdete na webe redbull.sk/f1.

Red Bull Pit Stop Challenge: Preteky s časom

zdroj: Filip Nagy/Red Bull Media House

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA